Киев, ул. Большая Васильковская 132

Заправка картриджів від Xerox


Ксерокс


Сьогодні робота з принтерами стосується практично кожного. Так чи інакше, всім нам доводиться друкувати тексти або зображення. І часто ті, хто користується принтером постійно, стикаються з проблемою закінчення тонера або чорнила в картриджі. Та й заправити картридж в домашніх умовах може  далеко не кожен. Так що заправляти картриджі Xerox 3119 в домашніх умовах дуже небажано. Для цього потрібно володіти деякими знаннями, навичками і спеціальними інструментами.


Переваги заправки картриджа Xerox в сервісному обслуговуванні картриджів.


Звичайно, замовлення послуги заправки картриджів обійдеться в певну суму грошей, але все ж це набагато менше, ніж покупка нового картриджа або тонера і необхідних інструментів для самостійної заправки. Отже, в чому ж переваги заправки картриджів в сервісному центрі?


  • Перший – економія коштів;

  • По-друге, картридж буде працювати гарантовано довго;

  • По-третє, з заправленим картриджем можна буде зробити максимальну кількість друкованих аркушів;

  • По-четверте, сервісний центр проведе профілактику відновлення картриджів;

  • По-п’яте, швидкість заправки картриджа в сервісному обслуговуванні набагато вище, що сприяє практично безперервній роботі принтера. Тобто картридж буде заправлений настільки швидко, що клієнт практично не відчує зупинки в роботі.


Крім усього перерахованого вище, заправка картриджів Xerox 3119 проводиться в сервісному центрі Greentex з використанням необхідного високотехнологічного обладнання, з обов’язковим підбором відповідного типу тонера.


Після заправки картриджа для принтера Xerox клієнт отримує практично новий картридж, так як послуга заправки включає в себе обов’язкову чистку деталей від старого тонера, а при необхідності – заміну зношених деталей.