Киев, ул. Большая Васильковская 132

Заправка картриджа Canon MF 4430

Друкарські пристрої – принтери і МФУ – використовуються багатьма людьми в наші дні, як на робочому місці, так і вдома. Ними користуються практично всі, починаючи від офісних працівників, співробітників навчальних закладів, медичних установ, поліграфічних організацій і так далі. Однак варто розуміти, що всі елементи таких пристроїв і витратні матеріали до них мають свій ресурс. І в залежності від частоти їх використання їх доводиться замінювати. В даний час найбільш поширеною і затребуваною на вітчизняному ринку є поліграфічна продукція, вироблена японською компанією Canon. У зв’язку з цим необхідність заправка картриджів Kenon – одна з найпопулярніших послуг на даний момент. Для реалізації Для заправки картриджа Canon MF 4430, а також всіх інших моделей лазерних і струменевих принтерів звертайтеся в сервісний центр Greentex в Києві.

Послуги сервісного центру з обслуговування оргтехніки Greentex

Сервісний центр «Грінтекс», який працює в Києві, пропонує своїм клієнтам широкий спектр послуг. Компанія завжди може купити витратні матеріали для обслуговування картриджів, принтерів і МФУ. Одним з основних напрямків діяльності сервісу є заправка картриджів Canon.

Кваліфіковані сервісні фахівці, які, безумовно, мають відповідні навички і досвід, заправлять і відновлять картриджі для струменевих і лазерних друкарських машин. Зокрема: заправка Canon MF 4430 не є нездійсненним. Сервісні майстри швидко вирішать цю проблему за доступною вартістю. Ремонт і заправка техніки здійснюється як в сервісній майстерні, так і з виїздом фахівців за будь-якою адресою міста Києва.

Всі споживачі повинні розуміти, що заправка принтерів (особливо лазерних) в домашніх умовах без спеціальних знань навряд чи можлива. Наприклад, під час демонтажу обладнання, як правило, користувачі пошкоджують кріплення пристроїв, що призводить до поломки всього пристрою. Всі кріплення і вузли такого обладнання повинні бути правильно відкручені і демонтовані. Крім того, цей процес вимагає очищення кожної окремої запасної частини принтера. Для цього використовуються спеціальні засоби, які завжди є в наявності у наших фахівців. Слід бути дуже обережним з лезом-дозатором, так як будь-який найменший дефект значно знизить якість майбутньої друку. Всі ці дії можуть грамотно провести тільки професійні майстри. Так що всім власникам лазерних пристроїв Canon настійно рекомендується звернутися до наших майстрів, щоб уникнути остаточної поломки друкарського обладнання.

Навіщо звертатися в сервісний центр Greentex

для поповнення MF 4430?

Співпраця з сервісом Greentex дає клієнту безліч переваг, серед яких:

  • дбайливе поводження з обладнанням (при поверненні принтера користувачеві він не помітить на ньому ніяких слідів демонтажу або вад);



  • заправка картриджів Kenon

    здійснюється якісно і швидко;

  • сервіс надає відповідні гарантії на виконані роботи;

  • Доступна ціна заправки.

Завдяки сервісу Greentex клієнти мають прекрасну можливість забезпечити безперебійну роботу свого принтера протягом тривалого часу. Крім того, можливість виїзду майстра в будь-який район Києва позбавляє вас необхідності транспортувати свій пристрій в майстерню сервісного центру, що значно полегшує отримання послуг.