Киев, ул. Большая Васильковская 132

Секрети безпечної заправки принтера

Прогрес не стоїть на одному місці, регулярно на сучасному ринку з’являються інноваційні пристрої, що дозволяють у домашніх умовах роздруковувати будь-яку інформацію. Але радість від покупки нового принтера поступово тьмяніє, коли в обладнанні закінчується фарба. Адже існує безліч думок про те, як змусити апарат працювати у колишньому режимі.

Постачальники комплектуючих для оргтехніки невпинно стверджують, що розраховувати на безперебійну роботу пристроїв можна лише за умови придбання нових картриджів. А заправка обладнання гарантовано позначитись на якості друку, призведе до виходу з ладу основних деталей.

Повіривши такій шаленій інформаційній пропаганді, багато користувачів дійсно відмовилися від повторної зарядки і регулярно витрачають на обслуговування принтерів чималі кошти.

Міф чи правда?

Частка правди в подібних твердженнях є. Але лише за умови звернення до несумлінних фахівців, які використовують низькоякісне обладнання та дешеві витратні матеріали. Професійні послуги можна отримати тут https://greentex.kiev.ua/ або в інших подібних компаніях, де завжди можна розраховувати на першокласний результат.

Для повного контролю над ринком витратних матеріалів вендори вдалися ще до одного дієвого хитрощі — оснастивши принтери спеціальними чіпами, що перешкоджають роботі пристроїв. Після друку певної кількості сторінок, рівного ресурсу картриджа, обладнання просто відмовляється далі функціонувати. У розробку таких електронних пристроїв сучасні виробники вкладають мільйони доларів. А у користувачів не залишається жодного шансу на вибір.

Але, звертаючись до справжніх професіоналів, можна легко впоратися з такою проблемою. Компетентні фахівці успішно та безпечно перепрошують друкувальні пристрої, замінюють чіпи.