Киев, ул. Большая Васильковская 132

Samsung SCX-4200: класичний домашній процесор на всі випадки життя

Samsung SCX-4200: класичний домашній комбайн на всі випадки життя – саме так позиціонується пристрій маркетологами корпорації Samsung, яка завоювала заслужену популярність серед споживачів. Компактний принтер «не губиться» на полицях магазинів, насичених аналогічною продукцією, навпаки, конкурує з аналогічними типами принтерів в парадигмі «ціна-якість».

Samsung SCX-4200 – Все-в-одному

Апарат призначений для використання в домашніх умовах, але, завдяки широкій універсальності, знайшов друге життя в невеликих і середніх офісах компаній, де затребувана оперативна поліграфія «на кожен день».

Пристрій оснащений простою функцією монохромного друку і планшетним сканером. Одночасна робота лазерного принтера і планшетного сканера виробляє «високогірний» копіювальний апарат.

Samsung важить всього десять кілограмів і відрізняється компактними розмірами. Його універсальність при таких габаритах робить пристрій привабливим і затребуваним в малому і середньому бізнесі.

Приймальний контейнер принтера вбудований в корпус і зовні нагадує щілинний отвір, аналогічно простору між вузлами пристрою. Однак, якщо раптом папір «пожує» принтер, потрібно просто підняти кришку блоку і видалити пошкоджену копію. Все відбувається за лічені секунди.

Панель пристрою не оснащена модними датчиками. Але на простому рідкокристалічному екрані всі значки і індикатори для заправки картриджа доступні. Поруч з символами ЖК захована головна панель завдань, де є прямі команди: «Кількість копій», «Пуск», «Стоп» та інші.

Тактико-технічні характеристики Samsung SCX-4200

Конструктори пристрою забезпечили його двома вихідними контейнерами для паперу високої щільності на двісті п’ятдесят аркушів. «Домашня» продуктивність принтера відповідає його статусу – 20-22 копії в хвилину. Слабким місцем пристрою є оперативна пам’ять – всього 8 Мб без можливості збільшення. При заявленій потужності принтера це слабке місце в його конструкції.

Проте пристрій з такими «домашніми» характеристиками здатне видати 3200 примірників за одну заправку. Це піднімає його статус в очах споживачів до позиції офісного пристрою. Периферія Samsung оснащена необхідними роз’ємами для мережевих пристроїв, що підвищує її універсальність в рази.