Киев, ул. Большая Васильковская 132

Основні несправності лазерних принтерів і МФУ

Тут ми розглянемо дуже огляд тих несправностей, які не пов’язані з якістю друку, тобто з проблемами картриджів.
 
Так:
  1. Потрапляння сторонніх предметів в принтер. Це один з ДУЖЕ поширених видів несправності. Визначити це можна по тому, як подається папір з лотка. Як правило, сторонній предмет застряє з одного боку, і лист, в результаті, захоплюється перекосом, після чого подача припиняється, і принтер перестає працювати.
  2. знос гальмівної колодки. Діагностувати цей дефект можна по тому, що машинка забирає папір з лотка відразу на кілька листів.
  3. знос або пошкодження термоплівки. Виявити цей дефект можна декількома способами: лист виходить з принтера заклинило, найчастіше з одного боку; друк супроводжується характерним шумом, властивим саме цій несправності; папір повністю застряє в духовці;
  4. знос валика подачі паперу. Визначається він тим, що після початку захоплення листа відбувається застрягання при друку, або при друку декількох копій папір не виходить з лотка.
  5. Знос тефлонового вала. Вихідний аркуш має сліди попереднього відбитка; лист може повністю застрягти в духовці; На відбитку можуть бути плями, принтер «мазає» …
 
Greentex Service надає послуги з ремонту принтерів, МФУ. Наші фахівці проведуть повну діагностику вашого пристрою і якісний ремонт в нашій майстерні або на вашому об’єкті.