Киев, ул. Большая Васильковская 132

Оригінальні та відновлені картриджі

Купуючи картриджі для своїх принтерів, покупець, перш за все, як не дивно, звертає увагу на їх вартість, а не технічні характеристики. І це цілком зрозуміло, адже обладнання деяких компаній, таких як Samsung або Xerox, вимагає чималих витрат на їх обслуговування, які навіть значно перевищують початкову вартість пристроїв. Однак якщо говорити про HP або Canon, то справи йдуть набагато вигідніше для споживачів, так як їх друкуючі пристрої не використовують чіпи для блокування друку без використання ними фірмових картриджів.

 

Відзначимо, що 2 картриджа для МФУ Samsung коштують дорожче, ніж сам принтер. Тобто ефективність обладнання зводиться до нуля. А хто сьогодні захоче викласти гроші всього за кілька місяців активного використання принтера?

 

Для того щоб вартість картриджів не була такою високою, спочатку подумайте, який принтер купити і у якого виробника. Також заощадити на покупці нових оригінальних картриджів вам допоможе наступне:

 


  • заправка картриджів
    ;

  • використання утилізаційних картриджів;

  • використання сумісних моделей картриджів;

  • придбання контрафактної аналогічної продукції.

 

Серед найбільш ефективних і вигідних способів заощадити на покупці оригінальних картриджів – їх заправка. Наш Служба ремонту струн і лазерного обладнання Greentex

пропонує послуги заправки картриджів всім бажаючим 24 години на добу. Свою діяльність ми здійснюємо в Києві в нашій майстерні або з виїздом нашого фахівця за вказаною клієнтом адресою.

 

З on-line заправкою картриджів Можна заощадити від 50 до 90% вартості вихідного продукту. Новий картридж HP Q2612A коштує до 10 разів дорожче вартості заправки. При правильній і швидкій заправці якість друку не буде відрізнятися від оригіналу, а ресурс самого МФУ не зменшиться.

 

Також сьогодні існує сервіс по відновленню картриджів. Суть утилізації полягає в тому, що компанії, що займаються подібною діяльністю, скуповують використані картриджі і згодом використовують їх конструкції для відновлювальних робіт. До таких послуг відноситься очищення бака від старого тонера, заповнення новим порошком, заміна барабана, магнітного вала і так далі. Але врахуйте, що дана послуга можлива тільки при застосуванні до лазерних МФУ.

 

Як варіант, кожен споживач може використовувати так звані сумісні картриджі. Такі вироби виготовляються з нуля, але в залежності від марки існують якісні зразки, які  підходять для заміни оригінальних картриджів без втрати якості друку і продуктивності обладнання.

Як відомо, на наших ринках також можна купити справжні підроблені патрони, які, як правило, є не чим іншим, як китайськими копіями. Так як такі вироби мають схожий корпус, відрізнятися вони можуть тільки кольором шестерень, відсутністю голограм, що не буде турбувати покупця. Однак на практиці вони можуть відрізнятися досить неякісним вихідним друком.

 

Однак іноді серед підробок зустрічаються картриджі дуже високої якості. Порадити споживачам можна тільки одне: не ризикуйте з підробленими картриджами, адже їх ціна така ж, як і у оригінальних, але з якістю ви ніколи не вгадаєте. А в майбутньому ваше поліграфічне обладнання може значно втратити свою продуктивність.