Киев, ул. Большая Васильковская 132

Нові лазерні принтери та БФП i-SENSYS від Canon

Японська корпорація Canon оновила лінійку i-SENSYS новими пристроями друку. Вартість цих передових моделей лінійки буде набагато дешевше попередніх моделей, причому деякі з них з різницею до 30%! Ця перевага не позначилося на якості збірки і міцності матеріалів, при цьому технічні можливості значно покращилися. 

Швидкість роботи 

Для домашніх принтерів і МФУ продуктивність не обов’язкова. Тоді як для офісного поліграфічного обладнання швидкість роботи дуже важлива. І виробник Canon завжди це враховує.

У нових продуктах Canon значно збільшено швидкість запуску сторінок сканування та копіювання завдяки додаванню ще одного оптичного датчика. Економить час і можливість одночасного двостороннього друку. Прилади оснастили відразу двома оптичними датчиками, що подвоїло процеси.

Двосторонній друк також збільшилася вдвічі, завдяки зміні механізму роликів, які направляють і подають аркуші паперу. Робота друку носіїв формату А5 на нових пристроях також стала швидшою, ніж пробіг паперу формату А4. Це можливо завдяки вдосконаленню друкарського валика шляхом додавання в нього металевої пластини для підтримки температури, яка потрібна для висихання тонера.

Віддалений друк

Нові принтери та БФП i-SENSYS від Canon оснащені багатьма найсучаснішими рішеннями, які дають змогу дистанційно керувати ними.

Для гаджетів з iOS і Android спеціально розроблено мобільний додаток, що дозволяє друкарській машині віддалено підключатися, відправляти документи на друк. Існують комбайни, які створюють певний простір доступу до Wi-Fi. Це може знадобитися, коли немає доступу до загальної бездротової мережі, але потрібно друкувати з мобільного пристрою. Потім використовується модуль NFC, вводиться пін-код або сканується QR-код.

Параметри друку 

Нові пристрої Canon оснащені п’ятидюймовими сенсорними дисплеями. В меню зберегти настройки можна наступним чином: як тільки необхідні параметри виставлені, а на екрані виводиться окрема кнопка. Надалі ці параметри використовуються натисканням тільки однієї з цих кнопок. 

Збільшення виходу друку без заміни картриджів

Розробники для нових моделей Canon придумали витратні матеріали великої місткості, не збільшуючи розмір тонерових блоків.

У ряд моделей тепер поміщається на 85% більше тонера, що додало можливість друку сотень додаткових сторінок! Щоб заощадити і на друку 
Поповнення
  порожній картридж з якісним тонером.

Безпечний друк 

Нові пристрої сімейства i-SENSYS розроблені спеціально для роботи в офісах. Тому до їх функціоналу було додано забезпечення безпечного друку, який захищає важливу інформацію. Користувач входить в систему, вводячи, наприклад, зашифровану інформацію. ПІН-код, застосовуючи магнітну картку.