Киев, ул. Большая Васильковская 132

МФУ HP LaserJet M433a і M436 – МФУ бізнесу

Не так давно компанія Hewlett-Packard, відомий виробник оргтехніки, провела прес-конференцію, на якій поділилася планами на майбутнє. Зокрема, через кілька днів принтери досить популярної лінійки LaserJet повинні надійти в продаж на ринках Близького Сходу, Африка і Європи. Моделей всього дві – МФУ М433а і М436.

Детальної інформації про новинки поки немає, але дещо про них відомо. Ми зібрали всю інформацію в одному місці і запрошуємо вас ознайомитися з нею.

Оргтехніка для бізнесу відноситься до окремого класу. Він повинен відповідати всім вимогам: якість, швидкість друку, надійність. Крім того, його зміст не повинно бути занадто витратним.

Нові продукти HP виготовляються з акцентом на це. Вони навіть друкують і копіюють аркуші формату А3 дуже швидко і ефективно. Вони також мають функцію оцифрування, яка передасть кожну деталь оригінального зображення.

Щоб забезпечити своїм пристроям гідну швидкість, виробник оснастив обидві моделі функцією двостороннього друку. Це дозволило друкувати у М433а 20 аркушів формату А4 в хвилину, а у М436 24 аркуша. Що є дуже хорошим результатом для свого цінового сегмента.

Витратні матеріали обох принтерів також не прості. Вони характеризуються довговічністю і високою якістю. Заливати їх тонером кілька разів цілком можливо, головне звертатися тільки в перевірений сервісний центр.

Можливість заправки сприяє просто величезній економії. Якщо розглядати вартість нового картриджа, то його заправка обійдеться більш ніж в половину ціни.

Російський прес-центр Hewlett-Packard також прокоментував новинку. Зокрема, менеджер з розвитку розповів, що новинки покривають потреби вітчизняного бізнес-сегменту. Вони гарантують якісний друк протягом тривалого часу і здатні виконувати ряд додаткових функцій. А головною перевагою M433a і M436 є висока швидкість роботи.

Обидві моделі не накладають ніяких складнощів в управлінні, навпаки, роблять акцент на зручності використання. Тому після покупки не потрібно витрачати багато часу на вивчення всіх можливостей поліграфічного обладнання. Елементи управління інтуїтивно зрозумілі і не створюють проблем навіть не дуже досвідченим користувачам.

M433a і M436 можна керувати дистанційно через мережеве з’єднання. Що дозволяє контролювати їх роботу навіть на відстані.