Киев, ул. Большая Васильковская 132

Кольорова оргтехніка


Кольорова оргтехніка


У світі організаційної оргтехніки існує два види принтерів: монохромні і кольорові. Щоб
купити кольоровий лазерний принтер
, необхідно мати деяке уявлення про цей пристрій. Але, головне – точно розуміти його призначення: друк документів з інформацією, де важливий колір зображень (графіків, діаграм або фотографій).


Основні переваги кольорового принтера.


Кольорові принтери діляться на два типи: лазерні і струменеві. Наприклад, струменевий кольоровий принтер більше підійде для друку фотографій, а ось лазерний кольоровий принтер стане відмінним рішенням для друку в кольорі діаграми для бізнес-звіту.


Але все кольорові принтери мають явні переваги перед монохромними:


  • По-перше, вони можуть друкувати документацію, що містить кольорові об’єкти – схеми, графіки, фотографії, ілюстрації.

  • По-друге, більшість моделей кольорових принтерів  оснащені системою двостороннього друку.

  • І по-третє, всі кольорові принтери мають перезаправні картриджі, що значно знижує вартість кожного наступного друкованого аркуша, а значить, економить ваші фінансові кошти.


Де і як можна купити кольоровий принтер?


Для того щоб вигідно купити кольоровий принтер і не розчаруватися в його подальшій роботі, слід звернутися до Всесвітньої павутини. На спеціалізованих сайтах в інтернеті завжди можна перегорнути електронні каталоги з повним описом всієї продукції, а конкретно, моделей принтерів. Кольоровий лазерний принтер, ціна якого і всі інші параметри вас влаштують, буде доставлений за вказаною вами адресою в найкоротші терміни.

Кольоровий струменевий принтер, придбаний в інтернет-магазині, має всі ті ж гарантії на обслуговування, що і принтер, куплений в стаціонарному магазині.