Киев, ул. Большая Васильковская 132

Canon комплектує лінійку i-SENSYS

i-SENSYS – досить популярна лінійка друкарських пристроїв від японської компанії Canon. Він спрямований в першу чергу на малий бізнес або для домашнього використання. При цьому модельний ряд складається з дуже якісних і дуже просунутих пристроїв. Про якусь конкретну детально говорити не будемо, розглянемо лише ключові новинки лінійки.

Всього їх було 4: MF730, MF630, LBP650 і LBP610. Кожна модель оснащена розумними функціями, покликаними значно спростити офісну роботу і скоротити кількість рутинних операцій до мінімуму. Це позитивно позначається на продуктивності і ефективності бізнесу, тому новинки відразу опинилися в центрі уваги.

Окремо варто поговорити про витратні матеріали. Під егідою турботи про клієнтів виробник оснастив нові принтери картриджами зі збільшеною ємністю. За даними прес-служби, вони мають на 85% більшу потужність. Тобто кількість друкованих документів має значно збільшитися.

Але слід зазначити, що це уявне занепокоєння, так як зросла і вартість витратних матеріалів. Ресурс не нескінченний. Тому питання заправки картриджів нікуди не подівся і як і раніше стоїть гостро для власників будь-яких принтерів. Краще не займатися подібними речами самостійно і довірити роботу професіоналам в спеціалізованій майстерні. Економія від такого підходу складе більше 80%, що є досить чималою сумою.

Щоб робочий час співробітників в офісі використовувалося максимально ефективно, компанія Canon збільшила швидкість друку своїх нових продуктів, яка тепер досягає 27 аркушів за хвилину. Це дуже гідний показник, хоча і не максимальний з усіх представлених на ринку моделей.

До приємних дрібниць можна віднести наявність кольорових сенсорних екранів в принтерах. Вони значно спрощують управління пристроями і мають інтуїтивно зрозумілі позначення, що є плюсом. Навіть якщо ваші співробітники не дуже дружні з технологіями, продукція Canon не буде для них чимось складним для вивчення.

Важливим доповненням стала наявність програмованих скриптів, завдяки яким досвідчені користувачі зможуть автоматизувати практично будь-які рутинні операції і заощадити ще більше робочого часу.

Щоб принтери працювали зовсім без ноутбука або стаціонарного ПК, виробник оснастив їх підтримкою фірмових додатків, які можна встановити на мобільний телефон і так само прості у використанні в роботі.