Киев, ул. Большая Васильковская 132

Папір для принтера


Папір


Папір для людства в цілому грає важливу роль в процесі його розвитку. Причому розвиток не тільки з точки зору технічного прогресу, а й інтелектуального, духовного і так далі. І якщо раніше папір використовувалася в основному для почерку, і в меншій мірі для друку, то сьогодні основна маса паперу використовується саме для друку на принтерах.
Папір для принтера
, купити яку можна практично у всіх канцелярських магазинах, затребувана сучасністю більш ніж на сто відсотків, адже людство перейшло на цифрові технології.


Види паперу за фактурою і складом.


Якість друку безпосередньо залежить від складу і текстури паперу. Наприклад, недорога офісний папір легко використовується в лазерних принтерах, а друк на ній цілком задовільна для певних типів документів. Але, струменевий папір для принтера відрізняється своєю вартістю, складом і текстурою, так як дешева офісний папір не підходить для даного типу принтерів, якість друку занадто знижується. Цей папір виготовлений з використанням високотехнологічних інноваційних хімічних процесів. В результаті папір виходить щільніше і гладкіше, ніж папір для лазерного принтера.


Існує два основних типи паперу для лазерних принтерів:


  • Матовий папір;

  • Глянцевий папір.

Глянцева папір для принтера візуально відрізняється від матової більш гладкою і блискучою поверхнею. Використовується для друку фотографій, інтер’єрної графіки, портфоліо, плакатів і плакатів та іншої рекламної продукції. Крім того, існує кольоровий папір для принтерів , яка також використовується професіоналами в поліграфії для різного роду реклами, та іншого.

Глянцевий папір для лазерного принтера , в свою чергу, також класифікується за видами:


  • Папір преміум-класу;

  • Папір ультракласу;

  • Папір для щоденного друку.


Купівля паперу для принтера.


Сьогодні папір для принтера в Києві продається в будь-якому магазині канцтоварів. Його також можна вибрати і купити через спеціалізований інтернет-магазин. За допомогою інноваційних цифрових технологій покупка паперу через інтернет стала більш доступною і вигідною можливістю як для оптових, так і для роздрібних покупців. Доставка паперу відбувається швидко і практично в будь-яку точку країни, за адресою, вказаною клієнтом у формі замовлення.